Recept uit Solo Food:
Lamskoteletten met rodewijn-tijmjus en Franse boontjes
- Ingrediënten:
- boter, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamskoteletjes, olijfolie, rode wijn, verse tijm en vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, gedroogde tijm, gember, groentebouillon, kip, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen: