92 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembroccolidonkere sojasausdroge sherryeigembergroene paprikakipfiletkippenbouillonknoflookkorianderlente-uilichte sojasausoestersausoliepeperplantaardige olierijstazijnrundergehaktsesamoliesherrysojaolietomatenpureeuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Chinese stoombroodjes

Ingrediënten:
bloem, bosuien, chinees vijfkruidenpoeder, chinese gedroogde worstjes, droge gist, honing, maïzena, sesamolie, sojasaus, suiker, tarwebloem, varkensgehakt, water en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken aubergine met visaroma

Ingrediënten:
aubergine, gember, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, rijstazijn, shaoxingwijn, sichuan chilipasta, sojaolie, suiker, water, witte wijnazijn, wolkenoren en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, marinade, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Donderslag bij heldere hemel

Ingrediënten:
eiwit, garnalen, guoba, heldere bouillon, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, tomaten uit blik, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Shung shu yu - Eekhoornvis

Ingrediënten:
bamboespruiten, bloem, frituurvet, gedroogde chinese paddestoelen, karper, kippenbouillon, maïzena, snoek, sojasaus, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, ve-tsin, wijnazijn, zeebaars en zonnebloemolie

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Scholfilet in zoetzure saus

Ingrediënten:
azijn, bloem, groene paprika, maïzena, medium sherry, scholfilet, sojasaus, suiker, tomaat, ui, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pittige zwarte peper tahu

Ingrediënten:
boter, gehakt, gemalen zwarte peper, ketjap manis, ui, lente-uien, maïzena, sojasaus, suiker, tahu, knoflook, gember en zonnebloemolie

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pittige zwarte peper tahu

Ingrediënten:
boter, gehakt, gemalen zwarte peper, ketjap manis, ui, lente-uien, maïzena, sojasaus, suiker, tahu, knoflook, gember, verse pepers en zonnebloemolie

Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-citroensticks

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker

Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...