Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Duif in lotusblad met korianderparfum
- Ingrediënten:
- bosui, donkere sojasaus, duif, gember, koriander, lotusblad, rijstwijn, suiker, water, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bloem, boter, citroensap, donkere sojasaus, ei, gemberpoeder, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, steranijs, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Koken met restjes is leuk:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Drinken uit De geur van witte rijst:
Recept uit Alles over kool:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Elke zondag heerlijk taart:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Elke zondag heerlijk taart: