Recept uit Story on a Plate:
Tsukune
- Ingrediënten:
- bruine suiker, eidooier, kippendij, lente-ui, mirin, sesamolie, sjalot, sojasaus, varkensbuik en water
- Keuken:
- Japans / Internationaal / Australisch
- Soort:
- gevogelte / varkensvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, gember, gist, kaneel, knoflook, kokosmelk, koriander, laos, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, melk, peper, plantaardige olie, sjalot, sojasaus, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Story on a Plate:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Sous vide:
Recept uit NAJAT:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek: