252 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegbloembotereidooiereiwitgemberknoflookmelkolieolijfoliepaddestoelparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotsojasausspinaziesuikertijmuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Cantonese Fried Rice

Ingrediënten:
rode thaise chilipeper, chinese varkensworst, doperwten, eendenei, kippenvet, knoflook, lente-ui, paddestoelen-sojasaus, jasmijnrijst, sesamolie, shiitake, donkere sojasaus en witte sojasaus

Soort:
rijst
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Qing chao su xie fen - Vegetarisch "krabvlees"

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, chinkiangazijn, eiwit, fijne kristalsuiker, gedroogde shiitake, gember, koriander, kruimige aardappel, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Lunch-trommel-sushi-mengsel

Ingrediënten:
eieren, gedroogde shiitake, gezuurde rijst, japanse sojasaus, kippenbouillon, lotuswortel, rijstazijn, sake, sperziebonen, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde gevulde paprika

Ingrediënten:
bamboe uit blik, eiwit, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, groene paprika, lente-uien, maïsolie, marinade voor gevulde paprika, medium dry sherry, rode paprika, saus bij gevulde paprika, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Yang zhou chao fan - Gebakken rijst uit Yangzhou

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese rauwe ham, doperwten, ei, eidooier, gedroogde shii-takes, groene sojabonen, jasmijnrijst, kip, kippenbouillon, garnaal, lente-ui, shaoxingwijn, spaanse rauwe ham, varkensfilet, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Gebakken rijst uit Yangzhou met sojasaus

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese rauwe ham, chinese sojasaus, doperwten, ei, eidooier, gedroogde shii-takes, groene sojabonen, jasmijnrijst, kip, kippenbouillon, garnaal, lente-ui, shaoxingwijn, spaanse rauwe ham, varkensfilet, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Authentieke gebakken rijst uit Yangzhou

Ingrediënten:
bakolie, bamboescheuten, chinese rauwe ham, doperwten, ei, eidooier, gedroogde shii-takes, groene sojabonen, jasmijnrijst, kip, kippenbouillon, lente-ui, shaoxingwijn, spaanse rauwe ham, varkensfilet, witte peper, zeekomkommer, zoetwatergarnalen, zoetwaterkrab en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Regenboogsalade

Ingrediënten:
dressing voor regenboogsalade, ei, gedroogde chinese champignons, komkommer, lente-uien, maïsolie, rode paprika, sojaolie, taugé, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:

Pekingsoep

Ingrediënten:
droge sherry, ei, kippenbouillon, knoflookbieslook, lichte sojasaus, rijstazijn, shiitake, suiker, tahoe, varkensvlees en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kokosnoedels

Ingrediënten:
boter, ei, eiernoedels, indiase currypasta, japanse sojasaus, knoflook, kokosmelk, lente ui, margarine, melk, noorse garnalen, olie, rode spaanse peper, shiitake, varkensschnitzel en wortel

Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Grote sushirollen futomaki

Ingrediënten:
eieren, gedroogde pompoen, gezuurde rijst, ingelegde gember, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, mirin, nori-zeewier, shiitake, spinazie, tijgergarnalen, wortel en zoete sherry

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Song sao yu geng - Dikke vissoep van mevrouw Song

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bamboescheuten, chinkiangazijn, donkere sojasaus, eidooier, gedroogde shii-takes, gember, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, magere chinese rauwe ham, magere spaanse rauwe ham, reuzel, shaoxingwijn, water, witte peper, zeebaars en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...