Recept uit Sous vide:
Bordelaise
- Ingrediënten:
- kalfsbouillon, knoflook, laurier, paddestoelen, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot, tijm, rode wijn en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Wild:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made: