Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor varkensvlees in vissoep
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, droge sherry, lichte sojasaus, maïsolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, azijn, bakolie, bloem, boter, donkere sojasaus, gember, groente, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, olijfolie, peper, sesamolie, sojaolie, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek: