Recept van Lovemyfood.nl:
Romige pappardelle met varkenshaas en champignons
- Ingrediënten:
- bloem, boter, peterselie, kastanjechampignons, knoflook, pappardelle, slagroom, spekjes, ui, varkenshaas en parmezaanse kaas
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: