257 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbotercitroensapeifruitgembergroentekerstomaatknoflookkorianderlimoensapolieolijfoliepeperrijstrode uisambal oelektomatenpureeuivleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

worstsalade speciaal

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, boterhamworst, citroenrasp, groene peperkorrels uit pot, komkommer, radijs, selderijzout, sla, sojasaus, suiker, tomaat, zilveruitjes en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geurige vissalade

Ingrediënten:
hete chilisaus, ijsbergsla, knoflookolie, kokosroom, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente ui, limoen, mango, mul, papaja, pitaja, rode snapper, rode zeebrasem, suiker, tomaat, venkelzaad, verse koriander en verse pepers

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Tomatenbouillon, lobbig

Ingrediënten:
gelatine, groene paprika, knoflook, komkommer, steranijs, suiker, tomaat, vanillestokje, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Thaise fruit- en groentesalade

Ingrediënten:
ananas, chilisaus, groene appel, ijsbergsla, kokosroom, komkommer, lente ui, limoen, lychee, mango, ramboetan, sperziebonen, suiker, taugé, thaise vissaus, tomaat en ui

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gazpacho

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, komkommer, olijfolie, rodewijnazijn, suiker, tomaat, ui, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Thaise chefs salade - yam yai

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, ei, knoflook, komkommer, kratiem, limoensap, prik chee fa daeng, rode thaise chilipeper, sla, suiker, tomaat, verse koriander, verse munt en witte ui

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Klassieke gazpacho

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, gehakt, gele paprika, rode paprika, komkommer, tomaat, rodewijnazijn, sjalot, knoflook, tomatensap en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Recept uit Verrassende groentegerechten:

Mosterduien

Ingrediënten:
bloemkool, bruine suiker, gemberpoeder, inmaakkruiden, komkommer, korianderzaad, mosterd, rozijnen, tomaat, ui, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Groenten met chiang mai dipsaus - nam prik ong

Ingrediënten:
bai pak chee, bloemkool, broccoli, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, peultjes, sjalot, suiker, thaise vissaus, tomaat, varkensgehakt, verse koriander, vers limoensap en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Sojabonenkaas met groenten en sinaasappelen - tahoe lengko dan djeroek manis

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gefruite uitjes, goela djawa, ketjap benteng manis, komkommer, limoensap, pindakaas, sambal badjak, sinaasappel, sojabonenkaas, tahoe, taugé, tomaat, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kruidige pijlinktvis - pla muk pad ped

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, inktvis, knoflook, komkommer, kratiem, maïzena, nam pla, olie, sojasaus, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, verse koriander, witte peper, witte wijn en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Dranken / drinken uit Home made zomer:

Heldere virgin mary

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, komkommer, mierikswortel, mocktail, suiker, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Indische pannenkoeken

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, gemalen kurkuma, gember, groene chilipeper, kokosrasp, komkommer, koriander, moong dal, olie, sjalot en tomaat

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Rijst met krab - khao pad poo

Ingrediënten:
bai pak chee, citroen, ei, groene thaise chilipeper, knoflook, komkommer, krabvlees, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, prik khee noo, rijst, suiker, thaise vissaus, tomaat en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Lunch / lunchgerecht uit Spanje:

Gemengde boerensalade

Ingrediënten:
ei, knoflook, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn, sperziebonen, suiker, tomaat, ui, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Andalusische gazpacho

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, komkommer, lichte basterdsuiker, olijfolie extra vergine, rode paprika uit pot, rode ui, rodewijnazijn, tabasco, tomaat, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / brood en broodgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Grandioze gado gado

Ingrediënten:
aardappel, chinese kool, ei, knoflook, komkommer, koriander, kroepoek, limoen, palmsuiker, pindakaas, radijs, rawitpeper, sesamolie, sojasaus, spaanse peper, tamarindepasta, taugé, tofu, tomaat en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Salade van pijlinktvis - yam pla muk

Ingrediënten:
bai pak chee, champignon, citroengras, gemberwortel, groene paprika, kleefrijst, knoflook, komkommer, kratiem, kropsla, lente-ui, limoensap, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, peultjes, pijlinktvis, rode paprika, suiker, ta krai, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, tomaat, verse koriander, verse munt en witte wijn

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid rundvlees - krengsengan

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, doorregen runderlappen, garnalenpasta, gemalen zwarte peper, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, lombok rawit, petis oedang, tomaat, ui, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Gazpacho

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bladpeterselie, croutons, extra vierge-olijfolie, knoflook, komkommer, rode paprika, rode ui, suiker, tomaten, witbrood, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht / drinken / aperitief uit Creative chef:

Gazpacho

Ingrediënten:
abc-kruid, knoflook, komkommer, olie, rode peper, sjalot, suiker, tomaat, witbrood, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groente
Haal meer recepten op...