Amuse / diner uit Retour Japan:
Gevulde kleine eitjes met roerei, paling en kaviaar
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, ei, henneneitjes, kaviaar, palingfilet en room
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Retour Japan:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit de snelle keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Puur Eten 2:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: