550 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebloembotercitroensapcrème fraîchedragoneidooierkippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolijfoliepeperpreisjalotslagroomtijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:

Gemengde antipasto schotel

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, ei, italiaanse salami, knoflook, mosselen, parmezaanse kaas, peterselie, rode peper en room

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelliomelet

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, rode paprika uit pot, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, ui, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pansotti met kruiden en kaas

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, majoraan, oregano, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg met kruiden, peterselie, ricotta, room, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:

Roereieren

Ingrediënten:
bieslook, boter, bouillon, ei, margarine, melk, peper, peterselie, room en zout

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Havermout-kaassoufflé

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, emmentaler, geklaarde boter, gemalen korianderzaad, havermeel, havermout, melk, nootmuskaat, oregano, peterselie, room, salie en sjalot

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tagliatelle met sesam - roomsaus

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eidooier, bloem, boter, gehakt, ui, olijfolie, pasta, room, salie, tagliatelle, knoflook, peper, witte wijn, zout en zwarte sesamzaadjes

Keuken:
Frans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht van De dikke vegetariër:

Blauwschimmelkaas en pecantaart

Ingrediënten:
aardappel, blauwschimmelkaas, ei, eidooier, halfvolle room, olijfolie, pecannoten, peterselie, ricotta, room, ui, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Eiersaus

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, peterselie, room en schelvisstoofvocht

Keuken:
Schots / Brits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Zoete-aardappelgalette

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, grof zeezout, harde geitenkaas, knoflook, olijfolie, peterselie, pompoenpitten, rode chilipeper, zoete aardappel, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Agnolotti met vleesvulling en wodkasaus

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gorgonzola, ham, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie, rode wijn, room, varkensgehakt, wodka, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Hamrolletjes voor verwende mensen

Ingrediënten:
asperges, cayennepeper, ei, mierikswortel, peterselie, rauwe ham, room, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Oefs en cocotte

Ingrediënten:
boter, ei, gerookte garnalen, peper, peterselie, room en zeezout

Soort:
eieren, kaas en zuivel / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Asperges op Limburgse wijze

Ingrediënten:
boter, ei, fleur de sel, gegrilde achterham, krieltjes, peterselie, room, witte asperge en zout

Keuken:
Nederlands / Limburgs
Soort:
groente
Haal meer recepten op...