995 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeigedroogde gisthoningkaneelknoflookkristalsuikermelkolieolijfoliepatentbloempeperpoedersuikersesamzaadsuikertarwebloemuivolkorenmeelzeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Recept uit Meer brood uit eigen oven:

Levientjes

Ingrediënten:
donkere rozijnen, droge gist, gele rozijnen, koekkruiden, pecannoten, tarwebloem, tarwedesem, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Drinken / aperitief uit Home made:

Gemberbier

Ingrediënten:
citroensap, gember, gist, rietsuiker en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Baguette

Ingrediënten:
gist, meel t65, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Baguette

Ingrediënten:
amerikaans patentbloem, gist, patentbloem, voordeeg, water en zeezout

Keuken:
Frans / Noord-west-Europees
Soort:
brood en broodgerecht / vegan / inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Blauschimmelkäse - Blauwschimmelkaas

Ingrediënten:
blauwschimmelcultuur, calciumchloride, fijn zeezout, gist, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, volle melk en water

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Stokbrood met zaadjes

Ingrediënten:
droge gist, havermoutvlokken, water, lijnzaad, roggemeel, sesamzaadjes, tarwebloem, zonnebloempitten en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Anijsbrood

Ingrediënten:
anijszaad, droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel, polenta en water

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Romeinse korst

Ingrediënten:
bakferment, bio gist, fijn volkorenmeel, gebroken zwarte gerst, volkoren tarwemeel, water en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Turks pizzadeeg

Ingrediënten:
durum tarwemeel, gedroogde gist, griekse yoghurt, olijfolie en water

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Pain gris

Ingrediënten:
gist, roggebloem, tarwebloem, volkoren roggemeel, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Pain complet

Ingrediënten:
gist, volkoren tarwemeel, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Roodkorn

Ingrediënten:
bloem van wintertarwe, gepofte roodkorn, gist, roodkorn volkorenmeel, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Volkoren/zadenbrood

Ingrediënten:
gist, meel t110, meel t65, water, zaden en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Speltbrood

Ingrediënten:
bio desem, gist, speltbloem, volkoren speltmeel, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Brood

Ingrediënten:
gedroogde gist, gedroogde meloenpitten, karnemelk, rogge volkorenbloem, tarwe volkorenbloem, water, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...