Langue de boeuf braisées au madère - Gesmoorde rundertong in madeirasaus met groentegarnituur
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 491 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees / orgaanvlees
Ingrediënten
- arrowroot
- boter
- champignons
- droge madeira
- kalfsbotten
- kleine witte uitjes
- knoflook
- laurier
- maïzena
- meiknolletjes
- olie
- peper
- peterselie
- runderbotten
- runderbouillon
- rundertong
- sjalot
- tijm
- tomaat
- ui
- varkensspek
- varkenszwoerd
- water
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.