Langue de boeuf braisées au madère - Gesmoorde rundertong in madeirasaus met groentegarnituur

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 491 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Viskoekjes met dille en bieslook

Een recept uit

Makkelijke paleo tortillawraps

Een recept uit Simone van den Berg

Tijgernotencake

Een recept uit Dayenne Bos

Kruidnootjes van hazelnootmeel

Een recept uit Dayenne Bos