Langue de boeuf à la bourgeoise - Rundertong met uien, champignons en olijven
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 493 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees / orgaanvlees
Ingrediënten
- boter
- bouillon
- champignons
- droge port
- droge witte vermouth
- fond
- kleine witte uitjes
- laurier
- lente-ui
- maïzena
- olijfolie
- ontpitte groene olijven
- peper
- runderbouillon
- rundertong
- sjalot
- tijm
- tomaat
- ui
- varkensspek
- water
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.