Choucroute braissée à l'Alsacienne - Zuurkool op Elzasser manier
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 647 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- bacon
- blanke fond
- boter
- droge witte wijn
- ganzenvet
- gerookt spek
- jeneverbessen
- kippenbouillon
- laurier
- peper
- peperkorrel
- peterselie
- ui
- verse zuurkool
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.