Choucroute braissée à l'Alsacienne - Zuurkool op Elzasser manier

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 647 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bacon en ei-pizza’s

delicious. magazine - 2007-11

Hart van de grill

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Bacon-Pulver - Baconpoeder

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Blt-tatin (bacon, lettuce & tomato)

Een recept uit delicious. magazine - 2016-09