Poires meringuées au sabayon - In wijn gepocheerde peren, gebakken meringue en schuimige wijnsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 764 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- fruit / vegetarisch
Ingrediënten
- boter
- canapé
- citroenschil
- côtes du rhône
- eidooier
- eiwit
- amandel
- kookvocht van peren
- kruidnagels
- maïzena
- peren
- poedersuiker
- sinaasappellikeur
- sinaasappelschil
- suiker
- vanille-essence
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.