Mousseline de volaille - Mousse van kip, kalkoen, eend of wild gevogelte
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 228 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- lunch / buffet / voorgerecht
- Soort:
- wild / gevogelte
Ingrediënten
- blanke bouillon
- boter
- bouquet garni
- cognac
- droge witte wijn
- eend
- foie gras
- gelatine
- gelatinepoeder
- heldere kippensoep uit blik
- kalkoen
- kip
- kippenbouillon
- kippenlevers
- lente-ui
- leverpastei
- madeira
- nootmuskaat
- peper
- selderij
- sjalot
- slagroom
- truffel
- ui
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.