Poularde pochée à l'estragon - Gesmoorde kip met een saus van witte wijn en dragon

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 289 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Côtes de veau à l'estragon - Kalfskoteletten met bruine dragonsaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Tuinbonensalade met dragonsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Snijbiet met safraanrijst en dragonsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Crème au beurre à l'orange - Sinaasappelcrèmeglazuur

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken