Langue de boeuf au gingembre - Rundertongstoofpot met gember, kappertjes en kruiden
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 493 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees / orgaanvlees
Ingrediënten
- basilicum
- bloem
- boter
- dragon
- fond
- gember
- gemberkoekjes
- gemberpoeder
- kalfsbotten
- kappertjes
- knoflook
- lardons
- laurier
- olijfolie
- pain d'epices
- peper
- peterselie
- runderbouillon
- rundertong
- stoofvocht
- tijm
- tomaat
- ui
- varkenszwoerd
- wijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.