Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Schelppasta in witte wijn
- Ingrediënten:
- courgette, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, pecorino, pipe rigate, rode chilipeper, schelppasta en wilde spinazie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Schelppasta wordt beschouwd als pasta.
Alternatieve naam: pastaschelpjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met schelppasta in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient schelppasta:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-03:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Pasta Küche, 30 neue Rezeptideen:
Diner / hoofdgerecht uit Pasta Küche, 30 neue Rezeptideen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Pasta Küche, 30 neue Rezeptideen:
Recept uit Dressings en marinades:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-04:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-12: