Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De geur van witte rijst:
Tjendol van tante Luus
- Ingrediënten:
- goela djawa, hunkweemeel, kleurstof, kokosmelk, pandanbladeren, water en zout
- Keuken:
- Indisch
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hunkweemeel wordt beschouwd als meel.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met hunkweemeel in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient hunkweemeel:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De geur van witte rijst:
Snack of tussendoortje uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Minimania:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Minimania:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Goed zoet:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Basisrecept uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Pure Foodie:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier: