Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bressekip met vin jaune
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouquet garni, bressekip, gevogeltebouillon, knoflook, morielje, olie, sjalot, slagroom en vin jaune
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Vin jaune wordt beschouwd als wijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vin jaune in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vin jaune:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-11:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Basisrecept uit Casa Moro: