Vruchtenlikeur

Vruchtenlikeur wordt beschouwd als likeur.

Alternatieve naam: fruitlikeur.

Zoek naar vruchtenlikeur in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vruchtenlikeur in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste vruchtenlikeur recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vruchtenlikeur:

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Dikkertjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, melk, poedersuiker, roomboter, gele rozijnen, suiker, vanillesuiker en vruchtenlikeur

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Drinken uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Feestelijke prosecco

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, campari, clementine, fruitlikeur, granaatappelpitjes, grapefruit, passievrucht, prosecco, rode vruchten en sleedoorngin

Soort:
drank (alcoholisch) / feestdagen
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Bij de koffie uit Heerlijk simpel:

Donken muffins

Ingrediënten:
ei, fruitlikeur, karnemelk, limoncello, vanillesuiker, walnotenlikeur, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Vruchtensalade uit het Zwarte Woud

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, honing, perzikken uit blik, pruimencompote, pruimenlikeur, williamsperen en zachtzure appel

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Soezen met advocaat

Ingrediënten:
advocaat, bananen, bananenlikeur, bloemsuiker, chocoladeglazuur, citroen, slagroom en soezendeeg

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:

Vlierbloesemtaart

Ingrediënten:
biscuitjes, boter, crème de pêche, crème fraîche, gelatine, koekjes, perziklikeur, slagroom, suiker, vlierbloesemgelei, vlierbloesemschermen en vlierbloesemschermensap

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Appellatkes

Ingrediënten:
appel, bier, bloem, cognac, donkere rum, ei, fruitlikeur, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch