Gedroogde vis

Gedroogde vis wordt beschouwd als vis.

Alternatieve naam: gedroogde visjes.

Zoek naar gedroogde vis in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde vis in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedroogde vis recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde vis:

Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Knoedelsoep met tajerblad

Ingrediënten:
aromat, bladselderij, bloem, casinobrood, ei, gedroogde vis, laurierblad, madame jeanette peper, melk, pimentkorrels, runderschenkel, tajerbladeren, ui en zoutvlees

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Snack of tussendoortje uit Yakitori & Korean BBQ:

Otsumami barsnacks

Ingrediënten:
atarime, eihire, gedroogde inktvis, gedroogde rog, gemengde gedroogde vis en kewpie-mayonaise

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

In zout gebakken vis

Ingrediënten:
allioli, citroen, grof zout, tarpoen, tijm, venkelknol, vis, zaagbaars en zeebaars

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Cacciucco alla Livornese - Vissoep uit Livorno

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruinbrood, garnalen, inktvis, jeneverbessen, kabeljauw, knoflook, laurier, mosselen, poon, rode ui, spaanse peper, tomaten, tomatenpuree, vis, visfond, vissenkop, wijnazijn, wijting, witvisgraten, zeebaars en zeeduivel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Gourmet/steengrill/fondue uit Eten met z'n allen:

Vis

Ingrediënten:
kabeljauw, tonijn, vis en zalm

Soort:
vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Cotriade

Ingrediënten:
boerenbrood, kabeljauw, makreel, peper, reuzel, rode wijnazijn, spiering, stevige aardappel, tong, ui, vis, vleet, wijting, zeebrasem, zeeduivel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis