Beurre manié

Beurre manié wordt beschouwd als boter.

Zoek naar beurre manié in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met beurre manié in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste beurre manié recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient beurre manié:

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rucolapudding

Ingrediënten:
beurre manié, eidooier, groentebouillon, koolzaadolie, laurier, room, rucola, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Tong in Champagne

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champagne brut, champignons, sjalot, tong en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Coquilles in champagne

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champagne, champignons, coquilles, eidooier, double cream en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Tong, Normandisch

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champignons, citroen, eidooier, double cream, garnaien, gekookt, mosselen en tong

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Tong, Bourgondisch

Ingrediënten:
beaujolais, beurre manié, boter, champignons, peterselie, sjalot en tong

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Roomsaus

Ingrediënten:
beurre manié, citroensap, room, ui, geel en zwezerik, kooknat van

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Béchamelsaus

Ingrediënten:
beurre manié, boter, bouquet garni, kalfslap, melk, nootmuskaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Wijting uit Dieppe

Ingrediënten:
beurre manié, bouquet garni, champignons, double cream, mosselen, wijting en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Oesters, gegratineerd

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champignons, citroen, eidooier, double cream, gruyère, muscadet, oester, paneermeel en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Forel van de admiraal

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champignons, citroen, double cream, forel, rivierkreeftboter, truffel en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Lichte roomsaus met witte wijn

Ingrediënten:
beurre manié, boter, citroensap, boter, gevogelteglace, knoflook, magere room, saffraanpoeder, sjalot, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Schaal- en schelpdierengratin

Ingrediënten:
beurre manié, bloem, boter, champignons, cognac, coquilles, double cream, garnalen, gruyère, mosselen, tongfilet en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Makreelfilet "Féchamp"

Ingrediënten:
beurre manié, boter, citroen, double cream, makreelfilet, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Mosselen met poulettesaus

Ingrediënten:
beurre manié, boter, citroensap, eidooier, double cream, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
augurk, beurre manié, bouquet garni, champignons, eidooier, double cream, kalfsborst, wortel en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Tong "Caprice"

Ingrediënten:
beurre manié, boter, cayennepeper, champignons, double cream, madeira, peterselie, tomaat, tong, truffel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip in Chambertin

Ingrediënten:
bacon, beurre manié, bloem, boter, chambertin, rood, champignons, kip, sjalot, tijm en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte