Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Hertenleverpaté
- Ingrediënten:
- bacon, boter, cognac, ei, hertenlever, sjalot, varkensnekvlees en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hertenlever wordt beschouwd als hert.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met hertenlever in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient hertenlever:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit delicious. magazine - 2010-13:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-01:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-13:
Recept uit delicious. magazine - 2014-13:
Recept uit delicious. magazine - 2015-10:
Recept uit Puur eten:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-11:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-11:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:
Recept van Wateetons:
Recept van Wateetons:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-13:
Diner / hoofdgerecht uit Das große Weinachts-Extra, 33 Rezepte: Von Festmenüs bis Wintergrillen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Recept uit Sauce schule:
Recept uit Sauce schule:
Diner / hoofdgerecht uit Gewürze Special, Wunderbare Orientküche: