Recept uit La Mère Brazier:
Normandische saus
- Ingrediënten:
- boter, champignon-kookvocht, eidooier, double cream, mossel-kookvocht, tong-bouillon en visvelouté
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Visvelouté wordt beschouwd als witte saus.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met visvelouté in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient visvelouté:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit delicious. magazine - 2014-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit delicious. magazine - 2009-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: