Recept uit Sous vide:
Met Moulard eendenlever gevulde kwartel
- Ingrediënten:
- eendenconsommé, foie gras van moulard eend, gelatine, inmaakzout voor foie gras, kwartel en port
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Eendenconsommé wordt beschouwd als eendenbouillon.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met eendenconsommé in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient eendenconsommé:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2011-11:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-13:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-10:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2016-09:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2015-12:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept uit Boekoe Bagoes: