Blanke rozijnen

Blanke rozijnen wordt beschouwd als rozijnen.

Alternatieve naam: bleke rozijnen.

Zoek naar blanke rozijnen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met blanke rozijnen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste blanke rozijnen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient blanke rozijnen:

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Heel Holland Bakt en de Amandeltulband van Rutger

Ingrediënten:
amaretto, bakpoeder, blanke rozijnen, bloem, citroenrasp, poedersuiker, citroenrasp, donkere rozijnen, eieren, gemalen amandelen, gewelde abrikozen, ei, kristalsuiker, vanillearoma, paneermeel, boter, witte basterdsuiker en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pralines

Ingrediënten:
amandelen, chocolade, hazelnoten, marsepein en rozijnen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Khoshaf - Compote van gedroogd fruit en noten

Ingrediënten:
blanke amandelen, blauwe rozijnen, gedroogde abrikozen, gele rozijnen, oranjebloesemwater, pijnboompitten, pistaches, pruimedanten, rozenwater en water

Keuken:
Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Balouza - Pudding met rozensmaak

Ingrediënten:
blanke amandelen, maïzena, mastiek, pistaches, rozenblaadjesjam, rozenwater, rozijnen, suiker en water

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegan
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Granola

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, banaan, gedroogde vijgen, gemalen kokos, havermout, hazelnoten, kokosvlokken, rozijnen, sesamzaadjes en zonnebloemolie

Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:

Chocoladebrokken

Ingrediënten:
buffalo's, meelwormen, notenmix, pure chocolade en rozijnen

Soort:
insecten / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Ontbijt uit Een kookboek.:

Granola

Ingrediënten:
amandelschaafsel, blanke rozijnen, fijne havervlokken, hazelnoten, honing en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / rijst, granen en peulvruchten
Een recept uit Meneer Wateetons

Recept van Wateetons:

Deze bloedworst kan van jou zijn

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, bouillon, foelie, gerookt paprikapoeder, gerookte spekblokjes, kaneel, kinnebakspek, peper, piment, port en rozijnen

Een recept uit Dayenne Bos

Recept van Dayenne's Foodblog:

Power bars

Ingrediënten:
havermout, hersenen, kokosolie, noten, notenpasta, rozijnen, vanillearoma en zeezout

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Recept uit Hét bakboek!:

Muffinbroodjes met gedroogd fruit

Ingrediënten:
aalbessengelei, abrikozenjam, boter, broodmix, gedroogde gewelde abrikozen, noten, rozijnen en vloeibare honing

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Maqlub bi djaj - Kip met rijst

Ingrediënten:
blanke amandelen, kardemomzaaddozen, kip, kurkuma, langkorrelrijst, pijnboompitten, rozijnen, ui, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Reerug Sint-Hubertus

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, gerookt spek, groene peperkorrels, notenmengeling, peper, reerug, room, rozijnen, vetstof, wijnmarinade en zout

Soort:
wild