Violengelei

Violengelei wordt beschouwd als viooltjes.

Zoek naar violengelei in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met violengelei in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste violengelei recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient violengelei:

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Viooltjessalade met gefrituurde salie, ei en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, barbarakruid, bloem, bloemenhoning, bronwater, ei, frituurolie, krielaardappelen, lamsoor, melde, nieuw-zeelandse spinazie, oost-indische kers blad, rode aardappel, rucola, salie, sla, sodawater, veldsla, violengelei, viooltjes, zeezout en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch / azijn / boter en olie
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Dranken / drinken uit De Joodse keuken:

Geurige waters

Ingrediënten:
gedroogde meloenpitten, water, oranjebloesems, rozenblaadjes en viooltjes

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Pavlova

Ingrediënten:
aardbeien, marshmalloschuim, passiefruit, passiefruitmeringue, passiefruitwrongel, slagroom en viooltjes

Keuken:
Amerikaans / Internationaal / Nieuw-Zeelands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Recept uit Thermomix Feest:

Red Lion

Ingrediënten:
citroensap, fruitsap, gin, grand marnier, sinaasappel en viooltjes

Soort:
cocktails
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Blossom Salad

Ingrediënten:
abrikoos, baby-artisjok, bosviooltjes, limoensap, olijfolie, rozenblaadjes, veldsla en viooltjes

Soort:
salade
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

HOP

Ingrediënten:
bloemen

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Bloemenmousse - mousse di pratoline

Ingrediënten:
bloem van moerasspirea, bloem van wormkruid, brood, citroensap, eetbare bloemen, majoraanbloem, mascarpone, melk, peper, viooltjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch