Kerrieboter

Kerrieboter wordt beschouwd als kruidenboter.

Zoek naar kerrieboter in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kerrieboter in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kerrieboter recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kerrieboter:

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Kerriesaus

Ingrediënten:
citroensap, kerrieboter, kippenbouillon en room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Kipcanapé

Ingrediënten:
eidooier, kerrieboter, kippenborst, roggebrood en sla

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Gegratineerde mosselen

Ingrediënten:
kruidenboter, mosselkookvocht, voorgegaarde mosselen en witbroodkruim

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Asperge, gegrild

Ingrediënten:
asperge, citrusstrooisel, kruidenboter, kruidenolie en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Kastanje, gegrild

Ingrediënten:
5-spice, garam masala, kastanjes, kerrie en kruidenboter

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Koele komkommersoep

Ingrediënten:
crème fraîche, groentebouillonblokjes, komkommer, kruidenboter, ouzo, pastis, pernod, stokbrood en verse dille

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Maïs, gegrild

Ingrediënten:
chilipoeder, gember-lenteuisaus, jerk-kruiden, kruidenboter, kruidenolie, maïskolven, sesamolie, sumac en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Côte du boeuf

Ingrediënten:
boter, côte de boeuf-steaks, fleur de sel, kruidenboter, olie en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees