Kahlúa

Kahlúa wordt beschouwd als likeur.

Alternatieve naam: kahlua.

Zoek naar kahlúa in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kahlúa in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kahlúa recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kahlúa:

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / nagerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

Hot chocolate pot

Ingrediënten:
cayennepeper, chocolade, crème fraîche, donkere basterdsuiker, eidooier, espresso, kahlúa, kaneelpoeder, melk, rode peper, slagroom, suiker en witte basterdsuiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Middernachtexpress

Ingrediënten:
cognac, kahlua, pashmak, raki en turkse koffie

Keuken:
Turks
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / basisrecept / traktatie uit De dikke vegetariër:

8 manieren om slagroom op smaak te brengen

Ingrediënten:
amaretto, bourbon whisky, frambozenlikeur, gemberwortel, grand marnier, honing, jenever, kahlua, kaneel, kardemom, nootmuskaat, oranjebloesemwater, rozenwater en vanillestokje

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Chocoladeflan met koffielikeur

Ingrediënten:
amandelessence, ei, kahlua, kaneelpoeder, koffielikeur, koffiesiroop, peper, pure chocolade, schenkstroop, slagroom, suiker, vanillesuiker en volle melk

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / chocolade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Aromatische room

Ingrediënten:
abrikozenpitten, amandelextract, amaretto, bitterzoete chocolade, citroenschil, cognac, crème fraîche, earl grey thee, frambozenliqueur, grand marnier, instant espresso-koffiepoeder, kahlua, kardemom, kokos, kristalsuiker, laurierblad, limoncello, mandarijnschil, perzikblad, rozenwater, rum, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelschil, slagroom, vanillestokje, whisky, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Marquise van chocolade

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bigarresaus, boter, chocoladeblaadjes, cognac, digestivekoekjes, eierdooier, kahlua, melkchocolade, pure chocolade, rozijnen, rum, slagroom en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding