Dipsaus voor mongoolse vuurpot

Dipsaus voor mongoolse vuurpot wordt beschouwd als dipsaus.

Zoek naar dipsaus voor mongoolse vuurpot in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met dipsaus voor mongoolse vuurpot in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste dipsaus voor mongoolse vuurpot recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient dipsaus voor mongoolse vuurpot:

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Mongoolse vuurpot

Ingrediënten:
champignons, chinese kippenbouillon, chinese kool, dipsaus voor mongoolse vuurpot, gember, knoflook, koriander, lamslende, lente-ui, peulen, rijstnoedels, rode paprika, spinazie en stevige tofu

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / lamsvlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Baba ganoush

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, dipsaus, gerookt zout, peper en tahin

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Crudités

Ingrediënten:
aspergetips, dipsaus, nieuwe aardappel, paarse aardappel, rode radijs, sperziebonen, stamslabonen, suikererwt, witlof, witte radijs, wortel en yamboon

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gekookte wontons uit Noord-China

Ingrediënten:
chinese kool, dipsaus, gedroogde garnalen, lente-uien, marinade voor gekookte wontons uit noord-china, medium dry sherry, paksoi, shaoxingwijn, tarwebloem, varkensgehakt, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Knoflook-tomatensaus

Ingrediënten:
dipsaus, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, passata, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / samengestelde boter
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, dipsaus, gedroogde kikkererwten, kikkererwten uit blik, olijfolie, peper, tahin en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Turks / Noord-Afrikaans
Soort:
vegan
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Geroerbakte noedels & taugé

Ingrediënten:
cellofaannoedels, dipsaus, geroosterde gezouten pindas, glasnoedels, groentebouillonpoeder, knoflookbieslook, koriander, lichte sojasaus, munt, olie, rawit, taugé, thaise sjalotjes, water, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
noedels
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Nachoschotel met Appenzeller & guacamole

Ingrediënten:
dipsaus, gerookte-paprikapoeder, groentebouillon, groentechips, guacamole, kidneybonen, korianderblaadjes, limoen, maïskorrels, olie, plantaardige olie, vruchtensap, tabasco, tortillachips, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht uit 101 ballen:

Quinoaballetjes met boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, citroen, dipsaus, ei, eikenbladsla, kokosolie, lijnzaad, lollo verde, paprikapoeder, quinoa, radicchio, tapioca, ui, vlaszaad, wortel, zeezout, zoete aardappels en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kantonese vuurpot

Ingrediënten:
bindsla, chinese kool, coquilles, dipsaus voor kantonese vuurpot, eiermie, heldere bouillon, kipfilet, kogelbiefstuk, krulandijvie, lendebiefstuk, maïsolie, paksoi, sojaolie, spinazie, steurgarnalen, tahoe, tongfilet, waterkers en zeebaarsfilet

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde papaya

Ingrediënten:
chimichurri, citrusstrooisel, jerk-kruiden, munt-dipsaus, olie, papaya en thaise chilipasta

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse stijl rijstsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine kortkorrelrijst, gele paprika, lente-ui, miso-dipsaus, nori, rode paprika, stevige tofu, wit sesamzaad, witte kortkorrelrijst, wortel, zout, zwarte peper en zwart sesamzaad

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Thaise viskoekjes

Ingrediënten:
arachideolie, dipsaus bij viskoekjes, ei, koriander, lente-uien, nam pla, rijstbloem, rode pepers, sperziebonen, thaise rode currypasta, witvisfilet en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
vis