Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:
Clafoutis
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroenrasp, crème de cassis, ei, kersen zonder pit, melk, poedersuiker, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kersen zonder pit wordt beschouwd als kersen.
Probeer eens Aarts Kersen zonder pit op siroop (via ah.nl).
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kersen zonder pit in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kersen zonder pit:
Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Speisekammer:
Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2010-09:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2010-09:
Recept uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit delicious. magazine - 2007-01:
Recept uit delicious. magazine - 2007-03:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2011-06:
Recept uit delicious. magazine - 2014-09:
Recept uit delicious. magazine - 2014-13:
Recept uit Sous vide:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2015-07:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-06:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-06: