Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Xiang jian dou fu - Gebakken tofoe uit Zhoushan
- Ingrediënten:
- bakolie, chinese gepekelde ham, lente-ui, spaanse gepekelde ham, witte tofu en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- soja
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Witte tofu wordt beschouwd als tofu.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met witte tofu in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient witte tofu:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-03:
Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Recept uit delicious. magazine - 2015-08:
Lunch uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-05:
Recept uit delicious. magazine - 2011-05:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Chickslovefood:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit delicious. magazine - 2013-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-11:
Lunch uit California Dreamin':
Recept van Lisa Goes Vegan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Bijgerecht uit Maleisie:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: