Lavaszaad

Lavaszaad wordt beschouwd als lavas.

Zoek naar lavaszaad in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lavaszaad in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste lavaszaad recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lavaszaad:

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Elandfilet met rood fruit

Ingrediënten:
00-bloem, aalbes, appelbalsamico, bessen, biet, boter, bramen, citroensap, citroentijm, druivenpitolie, elandfilet, engelwortelzaad, framboos, hooias, jeneverbessenolie, kippenglacé, korianderzaad, lavaszaad, lievevrouwebedstro, peterseliestelen, roggemeel, tijmolie, wittewijnazijn en zoutwatervisfilet

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / fruit
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Tuinbonen Vitellius

Ingrediënten:
azijn, extra vergine olijfolie, garum, gedroogde tuinbonen, gember, homing, koriander, lavaszaad, peperkorrels, witte wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
groente
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Dolfijnballetjes

Ingrediënten:
dolfijngehakt, gedroogde munt, gedroogde oregano, komijn, koriander, lavaszaad, peper, peterselie, saus bij dolfijnballetjes, varkensnet en wijnruitbesjes

Keuken:
Romeins
Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Citroen-botersaus

Ingrediënten:
boter, citroen, citroenrasp, djeroek poeroet, kappertjes, koolzaadolie, lavaszaad, limoensap, maïzena, peperkorrels, pimentkorrels en visfond

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Lamshachee

Ingrediënten:
amulum, bloem, garum, komijn, koriander, lamsvlees, lavaszaad, olijfolie, schapenvlees, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
schapenvlees / lamsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
laurier, lavas, peterseliestelen en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Vijgenlever

Ingrediënten:
kalfslever, laurierbes, lavas, peper, pepergarum, varkensnet en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
barbecue/grill / orgaanvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Burro verde

Ingrediënten:
dille, kervel, lavas, peterselie, selderijzout en spinazievocht

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Hersenpaté

Ingrediënten:
ansjovispasta, ei, gedroogde oregano, kalfshersenen, lavas, peperkorrels, saus bij hersenpaté en schapenhersens

Keuken:
Romeins
Soort:
orgaanvlees / paté/terrine
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Gelakt spek in kruidenbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, atchara, bieslookbloemen, cederappel, dragon, varkensbuik, heldere runderbouillon, korianderbloempjes, lavas, mostarda di frutta, teriyakisaus en thaise basilicum

Soort:
soep/bouillon