Recept uit Margriet kookboek:
Baklappen met pikante saus
- Ingrediënten:
- augurk, baklappen, boter, bouillon, cayennepeper, kruidenazijn, maïzena, margarine en ui
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Baklappen wordt beschouwd als mager rundvlees.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met baklappen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient baklappen:
Recept uit Margriet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Recept van Wateetons:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2010-12:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-07:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-13:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-02:
Recept uit delicious. magazine - 2010-07:
Recept uit delicious. magazine - 2010-12:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Recept uit delicious. magazine - 2010-02: