Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Canard sauvage au porto et à la vanille - Wilde eend met vanille-portsaus
- Ingrediënten:
- boter, jonge wilde eend, peper, vanille-portsaus en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vanille-portsaus in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vanille-portsaus:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Snack of tussendoortje uit Magimix IJsmachine :
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Recept van Gezond en Lekker:
Diner / nagerecht uit Fresh en light:
Drinken uit Nootje:
Basisrecept uit Fresh en light:
Recept uit Puur zoet:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / nagerecht / basisrecept uit delicious. magazine - 2010-12:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2015-12:
Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Drinken / aperitief / cocktails uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht / basisrecept uit Fresh en light:
Recept uit Puur zoet:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Meringue:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit Fresh en light: