Vleesresten

Vleesresten wordt beschouwd als vlees.

Zoek naar vleesresten in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vleesresten in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste vleesresten recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vleesresten:

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:

Nasi goreng

Ingrediënten:
gemberpoeder, kerrie, ketjap manis, ketoembar, kipfilet, knoflook, olie, prei, rijst, sambal oelek, trassi, ui en vleesresten

Een recept uit Felix Wilbrink - Familierecepten

Bijgerecht uit Familierecepten:

Huzarensalade

Ingrediënten:
appel, augurk, bieten, ei, paprikapoeder, slasaus, vleesresten, zilveruitjes en 
zout en peper

Soort:
salade / aardappelgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Soljanka

Ingrediënten:
bouillon, gehakt, peterselie, tomaten uit blik, vleesresten, worst, zure augurken, zure room en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Gevogeltebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, gevogeltekarkas, ijswater, knoflook, prei, ui, vleesresten gevogelte, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
bouillon
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Hachee

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, bouillonblokje, kruidnagel, laurierblad, ui, vet, vet van jus, vleesresten, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Hachee

Ingrediënten:
aardappel, azijn, boter, bouillon, ketjap manis, knoflook, kruidnagels, laksa, salam, ui en vleesresten

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Balletjes van restjes pot-au-feu

Ingrediënten:
broodkruim, cornichons, ei, groenten, knoflook, olijfoie, bladpeterselie, pompoenpitten, pot-au-feu vlees, biet, vleesresten en worcestershiresaus

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbeenderen, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, slachtafval van gevogelte, soepkip, tijm, water, witte peperkorrels, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
wild en gevogelte / bouillon