Haricot coco

Zoek naar haricot coco in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met haricot coco in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste haricot coco recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient haricot coco:

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Puree van tuinbonen met verse tuinbonen

Ingrediënten:
chiliflakes, fleur de sel, groentebouillon, haricot coco, kervel, knoflook, knoflookolie, laurier, piment d'espelette, sesamzaad, tuinbonen en zaatar

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Snack of tussendoortje uit Puur zoet:

Lionrepen

Ingrediënten:
gepofte quinoa, grove zoutvlokken, pindakaas, pinda's, pure chocolade en salty coco caramel

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Recept uit Puur zoet:

Peren tarte tatin

Ingrediënten:
appelmoes, bakpoeder, dadelstroop, havermout, kaneel, kokosolie, peren en salty coco caramel

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Recept uit Puur zoet:

Bananoffee-kwarkcake

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, bananen, eieren, gelatineblaadjes, honing, kwark, salty coco caramel en vanille-extract

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Ananascocktail

Ingrediënten:
ananas, angostura, batida de coco, citroen, eetbare bloemen, ginger ale, ijsblokjes, fruitpeper, kokosnoot, spuitwater, triple sec en zout

Soort:
cocktails
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Marokkaanse dafina met zoete toevoegingen

Ingrediënten:
dadels, ei, foelie, honing, kalfshaks, kaneel, karamel, kikkererwten, kweeperenjam, mergpijp, nieuwe aardappels, nootmuskaat, peper, runderboegschenkel, runderborst, runderhaks, runderschenkel, ui, witte bonen en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Hazelnut

Ingrediënten:
chococrunch, crème brúlée met koffie en hazelnoot, gebakken peer in calx, hazelnootbuizen, hazelnotencrunch, karamel, koffiesaus, krokantje van pistache, perencompote en pompernikkel