Bruin mosterdzaad

Bruin mosterdzaad wordt beschouwd als mosterdzaad.

Zoek naar bruin mosterdzaad in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bruin mosterdzaad in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bruin mosterdzaad recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bruin mosterdzaad:

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Zuid-indiase vissoep met rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bruin mosterdzaad, chilipoeder, garam masala, gember, kerrieblaadjes, knoflook, kokosmelk, kokosnoot, kokosolie, komijnzaad, koriander, kurkuma, limoen, maïsolie, rode chilipeper, ui, vis en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Groene soep met zaden

Ingrediënten:
avocado, bruin mosterdzaad, courgette, gember, komkommer, lijnzaad, limoensap, olijfolie, pompoenpitten en water

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Biermosterd

Ingrediënten:
bockbier, bruin mosterdzaad, donker bier, geel mosterdzaad, moutazijn, sherryazijn, stout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Portmosterd

Ingrediënten:
bruin mosterdzaad, geel mosterdzaad, moutazijn, ruby port, sherryazijn, tawny port en zwart mosterdzaad

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Grillen

Recept uit Grillen:

Mosterdrub

Ingrediënten:
bruine suiker, bruin mosterdzaad, gedroogde dragon en geel mosterdzaad

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / barbecue/grill / vegan
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Gemengde inmaakkruiden

Ingrediënten:
dillezaad, korianderzaad, kruidnagels, mosterdzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Cranberrychutney

Ingrediënten:
bruine suiker, cayennepeper, chilivlokken, cranberry, gedroogde abrikoos, gemberwortel, kruidnagel, mosterdpoeder, mosterdzaad, sinaasappelsap, thaise pepers en zout

Keuken:
Europees / Indiaas
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Ananaschutney

Ingrediënten:
ananas, bruine suiker, cayennepeper, chilivlokken, gedroogde abrikoos, gemberwortel, komijnzaad, limoensap, mosterdpoeder, mosterdzaad, thaise pepers en zout

Keuken:
Europees / Indiaas
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Grober Senf - Grove mosterd

Ingrediënten:
brandewijnazijn, bruin mosterdzaad, honing, neutrale olie, water, witte mosterdzaadjes en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / mosterd