Recept uit Zalig zoet:
koelitsj
- Ingrediënten:
- bloem, eieren, boter, gedroogde vruchtjes, gist, poedersuiker, melk, rozijnen, rum, saffraandraadjes en zout
- Keuken:
- Russisch
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Recept uit Zalig zoet:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De grote Kleyn:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: