eenpansgerecht

Zoek naar eenpansgerecht in uw eigen kookboeken

Eenpansgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Ruuds Campingpotje

Ingrediënten:
aardappel, champignons, chorizo, ei, knoflook, mayonaise, olijfolie, spekjes en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijstkoeken met zoete sojasaus en groenten

Ingrediënten:
chilipasta, lente ui, neutrale olie, paprika, rijstkoek, sesamolie, sesamzaad, shiitakes, sojasaus, suiker, ui, wortels en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Chili con carne

Ingrediënten:
baksoda, doorregen riblap, gedroogde oregano, gerookt paprikapoeder, groene paprika, hamblokjes, honing, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laurier, olie, piri-piri, rode paprika, runderbouillontablet, runderfond, tomaten, tomatenblokjes uit blik, ui, zoete paprikapoeder en zwarte bonen

Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Polenta met olijfolie, salie en paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, extra vierge-olijfolie, paddestoel, ghee, kippenbouillon, maïsgriesmeel, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, salie en venkel

Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamssoep met amandelen en rijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, boter, granaatappelsiroop, honing, kaneelstokje, kikkererwten, lamsgehakt, munt, olie, peper, peterselie, piment, saffraan, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kaninchen-Bohnen-Eintopf mit Zatar / Stoofpot met konijn en bonen met zatar

Ingrediënten:
bleekselderij, dille, fijne bulgur, gember, groentebouillon, konijnenbouten, laurier, milde chilipoeder, olie, peterselie, prei, tuinbonen, ui, wortel, za'atar en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Lammeintopf mit `Taubenzungen` und Baharat / Lamssoofpot met `duiventong/pasta` en baharat

Ingrediënten:
citroenschil, gember, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, lamsschouder, laurier, orzo, pimentkorrels, snijbonen, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Herfstpanzanella

Ingrediënten:
ciabatta, cranberries, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rookspek, spruitjes, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Zuurkool met sjmalts

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool

Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Chili con carne met runderriblappen

Ingrediënten:
appelazijn, ciderazijn, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, kidneybonen uit blik, knoflook, olie, oploskoffie, pindakaas, bladpeterselie, polenta, pure chocolade, rode peper, runderriblappen, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zure room en zwarte bonen uit blik

Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Soljanka

Ingrediënten:
bouillon, gehakt, peterselie, tomaten uit blik, vleesresten, worst, zure augurken, zure room en zuurkool

Keuken:
Duits
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Colcannon niet vegetarisch

Ingrediënten:
boerenkool, boter, kruimige aardappel, melk, spek, ui en witte kool

Keuken:
Schots
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Birnen, Bohnen und Speck - Peren, bonen en spek

Ingrediënten:
appelazijn, bonenkruid, boter, doorregen spek, groene bonen, kalfsfond, lamsbout, nootmuskaat, peper, sjalot, stoofperen, varkensfilet, varkensschouder, varkenswang, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:

Boeuf Stroganoff

Keuken:
Russisch
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:

Chili con carne met zachte tortillas

Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:

Indiaase kip tandoori

Keuken:
Indiaas
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Pichelsteiner Eintopf - Pichelsteiner eenpansgerecht

Ingrediënten:
bieslook, hamelschouder, kalfsfond, knoflook, koolzaadolie, lamsschouder, peper, peterselie, peterseliewortel, prei, runderschouder, savooiekool, ui, varkensreuzel, varkensschouder, vastkokende aardappels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Dahl met munt en knoflook

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipeper, ghee, knoflook, kurkuma, munt, olie, rode linzen, water en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Adas Polo o Morgh, kip met linzenrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bruine linzen, extra vierge-olijfolie, gele ui, groene linzen, kip, kippenbouillon, kippendij, komijn, laurierblad, medjooldadels, ongezouten roomboter, rozijnen, saffraandraadjes en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees / eenpansgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Schalotten-Fleischtopf mit Pumpernickelknödel - Sjalotten-vleesstoof met noedels van roggebrood

Ingrediënten:
brandewijn, geklaarde boter, kalfsfond, knoflook, laurier, noedels van roggebrood, peper, rode port, rozemarijn, rundersukade, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, varkensschouder en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / eenpansgerecht
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Bonenschotel

Ingrediënten:
aardappelen, bonen, bonenkruid, dikke rib, mergpijpjes, peper, rookspek, ui, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Colcannon

Ingrediënten:
boerenkool, boter, kruimige aardappel, melk, ui en witte kool

Keuken:
Schots
Soort:
vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Stamppot

Ingrediënten:
kruimige aardappels, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, rucola en schouderkarbonades

Keuken:
Nederlands
Soort:
stamppot / eenpansgerecht
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:

Mango-kikkererwtencurry

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappel-preisoep

Ingrediënten:
aardappelen, crème fraîche, kippenbouillon, kippenvet, peterselie en prei

Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Russische borsjtsj

Ingrediënten:
aardappel, bietjes, bleekselderij, bruine suiker, dille, groene paprika, laurier, peperkorrel, soepvlees, tomaten in blik, uien, wijnazijn, witte kool, wortel, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht