Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemige aardappel, bloemige aardappelen, boter, bouillon, citroen, ei, eidooier, gehakt, kaas, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, lamsgehakt, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, rozemarijn, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van Okoko recepten: