38 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouillonbroccolicourgettefruitgehaktgroentegroentebouillonkaaskaneelknoflookkruidenlaurierbladolijfoliepepertijmtomatenpureeuivleeszoutzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, wortel en munt

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, munt, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Eenvoudige lasagna uit de oven

Ingrediënten:
ansjovis, buikspek, butternut-pompoen, crème fraîche, gedroogde rode peper, kruiden, gerookte bacon, kaneel, knoflook, korianderzaad, lasagnavellen, laurier, melk, mozzarella, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, runderschenkel, stooflappen, tomaat in blik, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Boerensoep

Ingrediënten:
gedroogde paprika, kruiden, groentebouillon, koolrabi, macaroni, meiknol, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, italiaanse pomodori in blik, rode kidneybonen, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde pastarol

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met winterse tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, droge wijn, knoflook, kristalsuiker, majoraan, oregano, parmezaanse kaas, italiaanse pomodori in blik, rigatoni, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, italiaanse pomodori in blik, knoflook, lasagnavellen, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tijm, ui, varkensgehakt, wittte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Recept uit Het insectenkookboek:

Minestrone

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, buffalo's, courgette, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, meelwormen, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, rode wijn, snijbiet, sperziebonen, spinazie, tomaat in blik, ui, witte bonen, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / insecten
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Bijgerecht uit Thuis in de keuken:

OP DE PLAAT

Ingrediënten:
aardappels, aardperen, appels, bietjes, blauwschimmelkaas, bloemkool, honing, kaas, klokhuis, knoflook, knolselderij, korianderzaad, kruiden, olijfolie, pastinaken, peper, peren, peterseliewortel, pompoen, rood pepertje, rozemarijn, spruitjes, tijm, ui, wortels en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden-minestrone

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, basilicum, bleekselderij, boerenkool, courgette, gedroogde bonen, groentebouillon, knolraap, marjoraan, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, rozemarijn, sperziebonen, tomaat uit blik, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

5 manieren om gekookte granen op te peppen

Ingrediënten:
bieslook, bladgroenten, blauwschimmelkaas, bloemkoolroosjes, bonen, broccoli, doperwten, feta, geitenkaas, groenten, kaas, kruiden, misosaus, munt, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn en wortelgroenten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Minestrone

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwt, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, palmkool, parmezaanse kaas, pesto, prei, risottorijst, seizoensgroenten, tuinboon, uien, venkel en winterpeen

Soort:
soep/bouillon / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, fijne deegwaren, gerookt spek, knoflook, knolselderij, marjolein, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, prei, savooiekool, tomatenpuree, uien, vleesbouillon, witte bonen en wortelen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spaghetti bolognaise

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, gehakt, tomaat, marjolein, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, sjalot, spaghetti, tijm, tomatenpuree, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Parmigiana di melanzane

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bloem, gedroogde oregano, groente, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Pasta ragù bolognese

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, gehakt, laurierblad, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, passata, peper en zout, rode wijn, tagliatelle, ui, volle melk en wortel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / bouillon
Haal meer recepten op...