Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Impepata di cozze - Mosselen met zwarte peper
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, knoflook, mosselen, olijfolie en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Snack of tussendoortje uit De Griekse keuken thuis:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Bijgerecht / basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken: