Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, groente, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, paprikapoeder, peper, prei, runderbouillon, rundergehakt, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Sweet Food Lovin: