Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcourgetteeikaasknoflookkomkommerkorianderkruidenmelkolieolijfoliepeperpeterseliesjalotsuikertomaattuinkruidenuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Drinken / aperitief uit Home made:

Vermout

Ingrediënten:
basilicum, brandewijn, grapefruit, jenever, jeneverbes, kaneelstokje, kruidnagel, oregano, rode wijn, rozemarijn, saffraan, salie, sinaasappelrasp, steranijs, suiker, tijm en wodka

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Chick mix bbq-kruiden

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, chilipoeder, fruit-peper-citroen mix, gedroogde basilicum, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gerookte-paprikapoeder, knoflookgranulaat, kristalsuiker, paprikapoeder, uiengranulaat, zout en zwarte peper

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / barbecue/grill
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Yoghurt-kruidenssaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, room, rozemarijn, tijm en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Epices Provencale (Escoffier)

Ingrediënten:
basilicum, bonenkruid, korianderzaad, kruidnagel, laurier, lavendel, nootmuskaat, peper, rozemarijn en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Recept uit Groot handboek koken:

Kruidenazijn

Ingrediënten:
basilicum, citroenmelisse, dragon, munt, rozemarijn, tijm en wittewijnazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Gebraden lamsbout met muntsaus

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, rozemarijn, suiker, tijm, verse muntblaadjes, wijnazijn en 
zout en peper

Soort:
vlees
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Volkorenpizza's

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, cherrytomaten, citroensap, courgette, feta, munt, oregano, paddenstoel, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, prosciutto, ricotta, rozemarijn, salie, spinazie, tijm en uienrelish

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Herbes de Provence

Ingrediënten:
gedroogd bonenkruid, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie en gedroogde tijm

Keuken:
Frans / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

12 smaakmakers voor mayonaise

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bieslook, chilipoeder, citrusschil, kervel, koriander, marjolein, mierikswortelsaus, pecannoot, peterselie, rozemarijn, saffraan, sojasaus, tabasco, tijm, walnoten, wasabipoeder, worcestersaus en zoetzuur

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Trijp oreganato

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde chilipeper, kalfsbouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, rozemarijn, runderpens, salie, sauvignon blanc, tijm, tomaat in blik, ui, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Oud-Hollands schorsenerenpannetje

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bonenkruid, boter, bouillon, champignon, kruidnagel, laurier, oregano, peterselie, rozemarijn, rundergehakt, salie, schorseneer, tijm, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Italienische Gewürzmischung - Italiaans kruidenmengsel

Ingrediënten:
gedroogde basilicum, gedroogde majoraan, gedroogde oregano, gedroogde peterselie, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm en knoflookpoeder

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Haal meer recepten op...