581 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercitroencitroensapcourgetteeiknoflookkruidenolieoreganopaprikapeperpeterseliesjalottomaattuinkruidenuiwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Yoghurt-kruidenssaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, room, rozemarijn, tijm en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Gebraden lamsbout met muntsaus

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, rozemarijn, suiker, tijm, verse muntblaadjes, wijnazijn en 
zout en peper

Soort:
vlees
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Corsicaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Corsicaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Recept uit Groot handboek koken:

Kruidenolie

Ingrediënten:
basilicum, olijfolie, rozemarijn, tijm en venkel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / boter en olie
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Basistomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bliktomaten, knoflook, olijfolie, peterselie, rozemarijn, tijm en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut pompoen met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, flespompoen, dragon, groentebouillon, kervel, knoflook, munt, olijfolie, oregano, peterselie, rozemarijn, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Tagliatelle met kruidige roomsaus

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, knoflook, meelwormen, olijfolie, pijnboompitten, rozemarijn, slagroom, tagliatelle, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
insecten / pasta/noodles
Haal meer recepten op...