302 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbloemboterbruine basterdsuikerbruine suikercitroeneifijne kristalsuikergemberpoederhoningkristalsuikerkruidnagelpoedermelknootmuskaatolijfoliepoedersuikerroomkaassinaasappelslagroomvanillesuikerwalnotenwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bij de koffie uit De dikke vegetariër:

Kaneel-chocoladekoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, grand marnier, kaneel, olijfolie, pure chocolade, sinaasappelschil, suiker en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:

Kaneel-notencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneel, pecannoot, suiker, vanille-essence, vanille-ijs, walnoten, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pruimenmuffins met marsepein en kaneel

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, marsepein, melk, poedersuiker, rode pruimen, sinaasappel, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Abrikozenbeignets met frambozensaus en kaneel

Ingrediënten:
abrikozen, bakpoeder, bier, bloem, citroensap, framboos, frambozenlikeur, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / koek en gebak / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pruimenmuffins met marsepein en kaneel

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, marsepein, melk, poedersuiker, rode pruimen, sinaasappel, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Lunch / bijgerecht uit Het Hummus kookboek:

Kaneel-appelmuffins met hummus

Ingrediënten:
banaan, ei, fijne kristalsuiker, glutenvrij bakpoeder, hummus, kaneel, melk, moesappel, pompoenolie, rietsuiker, rijstmeel, vanille extract en zonnebloemolie

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Taaitaai

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bruine basterdsuiker, gemalen anijszaad, honing, kaneel, kruidnagelpoeder en melk

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / feestdagen
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Peperkoek

Ingrediënten:
bakpoeder, berghoning, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneel, peperkoekkruiden, roggemeel en tarwebloem

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Blueberry Bars

Ingrediënten:
bakpoeder, citroen, ei, boter, kaneel, kristalsuiker, maïzena en tarwebloem

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / nagerecht uit De Griekse keuken thuis:

Walnotentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, cognac, eieren, walnoten, kaneel, kaneelstokjes, boter, poedersuiker, sinaasappelschil, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Snickerdoodle Cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, boter, poedersuiker, zout, kaneel, kristalsuiker, nootmuskaat, roomkaas, tarwebloem, vanillesuiker en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Kruidkoek met rozijnen

Ingrediënten:
bakpoeder, donkere basterdsuiker, ei, gemalen kaneel, koekkruiden, melk, rozijnen, schenkstroop, sinaasappel en volkorenmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Stroopkoeken

Ingrediënten:
bakpoeder, bruine basterdsuiker, witte basterdsuiker, ei, kaneel, roomboter, stroop en zeeuwse bloem

Soort:
brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...